utorak, 5. prosinca 2017.

OSSO BUCO

Savršen sa mnoge recepte, juneći osso buco sam ovaj put kuhala na lešo.
Dobra kombinacija korjenastog povrća, luk, mrkva, peršun, celer, koraba, list kelja, grančice celera i peršuna.
Na laganoj vatri, da juha ostane bistra.
Od začina samo sol i biber.
Meso se fino skuhalo i ostalo u komadu.
Servirala sam ga u dubokoj zdjeli i zalila juhom.
Uz njega, u rerni dinstala crveni i bijeli luk, s paprikom i paradajzom. Sataraš dobio lijepu koricu.
Skuhala rižu u vodi.
Skuhala cveklu toliko da ostane malo hrskava.
Jedno s drugim, suho i sočno..
Jedan s drugim, prirodan okus svake namirnice...
Jedne s drugima, divne boje iz prirode..
Za mene, izvrstan ručak!
Odlučite li se za ovaj meni, neka Vam je u slast!








1 komentar: