srijeda, 19. studenoga 2014.

RUČAK ZA 30 MINUTA - SALATA S TJESTENINOM

RUCAK ZA POLA SATA
Tik-tak, tik-tak!
Danas je dobro dosla ova salata, mada je sinoc pripremljena.
Jedna posuda s puno vode, tjestenina i malo soli. Rekli bi da to svako zna skuhati, ali obracajuci paznju na dobar izbor namirnice, na duzinu kuhanja, kolicinu vode, onda, tek tada, u zdjeli, imamo fino skuhanu tjesteninu. Al dente, onako ufino, s paznjom!
U drugoj tavi, stedeci vrijeme, skupa, bijelo meso izrezano na kockice i prasa-poriluk. Neka se mirisi pecenog mesa i pecenog luka, fino prozmu. Dovoljno je deset minuta, pa po svemu dodati malo komadica tikvice, mrkve, bijelog luka, pa zaciniti solju i biberom...
Deset minuta je dovoljno da povrce omeksa.
Sjediniti u jednoj zdjeli, pa ostatak vremena, poslusati kakvu opustajucu pjesmu!
Pola sata za pripremu rucka, pa cak i manje!
U slast vam bilo!









Nema komentara:

Objavi komentar