nedjelja, 10. srpnja 2016.

RIBLJA JUHA

Juha koja se najbrže napravi. Vrlo blagog okusa i izuzetno zdrava.
Za ovu sam kupila već pakirane komade lososa,  za juhu. Glava, rep i nekoliko komada mesa.
Pravi se na jednostavan način. Svo povrće koje i inače ide u juhu, stavi se u hladnu vodu, zajedno s ribom. Doda se list lovora i koje zrno papra.
Nakon 15 minuta kuhanja, juha se procijedi, pa u tekućinu doda koja kap maslinovog ulja, pa zakuha s malo riže. Po želji se ulije i bijelog vina.
Na tanjuru povrće s komadima ribe. Peršuna po svemu i na stol.
Puhati da što prije rashladi fina juhica.  Baš zato što su ljetne vrućine, ne zaboraviti i na ovaj vid tekućine koja nam je potrebna.
Ako se odlučite za pripremu, neka vam je u slast!




Nema komentara:

Objavi komentar