nedjelja, 12. listopada 2014.

POHOVANA PILETINA I RESTOVANI KROMPIR.
U HRVATSKOJ KAZEMO POHANA PILETINA I RESTANI KRUMPIR, ALI TO NIJE NI BITNO. NIJE BITAN NI NACIN POHOVANJA MESA, JER TU LAGANU PRIPREMU VJERUJEM DA SVI ZNAJU..ZACINJENO MESO UJUTRO, OKO PODNE PRIPREMANO, UVALJANO U OSTRO BRASNO, PA U JAJE...NEKO ODMAH UVALJA U SMJESU SLICNU ONOJ ZA PALACINKE...I PECENO NA LAGANOJ VATRI..
RESTOVANI KROMPIR BIH RADO USPOREDILA SA ONIM KAKO GA VI PRAVITE.
OD JEDNE DRAGE ZENE, PRIHVATILA SAM NACIN KOJI BAS N...
IJE ORIGINALAN, ALI MENI JE JAKO DOBAR. KROMPIR SE SKUHA U LJUSCI, OGULI I IZREZE NA SNITE PREKO FINO IZDINSTANOG LUKA. ZACINI SE VEGETOM, SOLJU I PROMIJESA. UPRAVO U TOM MIJESANJU JE RAZLIKA. KOMADI BI TREBALI OSTATI CITAVI, A JA IH ZDROBIM KAO JEDAN GRUBI PIRE..OKUS MI NEKAKO BUDE PUNIJI I BOLJI..
FINE SALATE, CASA DOBROG VINA I NEDJELJNI RUCAK MOZE POCETI!
BUJRUM!



Nema komentara:

Objavi komentar