nedjelja, 2. studenoga 2014.





JUNETINA I SVJEZI KUPUS

HRANA KOJA SE MOZE PODGRIJATI I OPET OSTANE DOBROG OKUSA. NA RED JE DOSAO I SVJEZI KUPUS.
OVAJ PUT SAM GA PRIPREMILA DINSTANOG.
NA KOCKICE IZREZANA GLAVICA LUKA, TREBA FINO DA ZASTAKLI. DODALA SAM JOJ NARIBANOG KUPUSA, POSOLILA, POBIBERILA, UMIJESALA MALO SUHOG ZACINA, PA PRICEKALA DA OMEKSA. UZ SAMO MALO VODE, NE PREKUHA SE, TE KOMADICI IPAK OSTANU HRSKAVI....
USPODERO NA VRLO MALO ULJA PREPECEM KOMAD JUNETINE. POMALO GA PODLIJEVAM.
DOBRO ZACINJEN, STVORI SMEDJKAST SAFT. OBICNO GA OSTAVIM U KOMADU, PA VEC GOTOV IZREZEM.
OMEKSALO MESO IZVADIM, PA KUPUS POMIJESAM SA ONOM ,,MIRISNOM LJEPOTOM OD PECENJA,, TO MU DA POSEBNU AROMU.
LIJEPO JE ZNATI DA POPODNE U KUHINJI CEKA GOTOVA HRANA.
JEDNOSTAVNI RUCAK, ZA RADNI DAN!
U SLAST VAM BILO!
 

 

Nema komentara:

Objavi komentar