četvrtak, 19. studenoga 2015.

PEČENA KRILCA

Ne znam zašto se ovako zarumene! Je li to od začina, ulja , soli, crvene paprike, u kojima odstoje sat-dva!?
 Ne znam zašto se baš moraju jesti prstima! Je li to zbog ove hrskave kožice, prepečene, s koje je sva masnoća otopljena!?
 Ne znam zašto se ovako za jagodice lijepi, pa mami da se prsti prinose ustima!?
Ne znam zašto uz njih ne treba ništa osim komada kuha!? Je li to zbog punoće okusa i mirisa koji su sasvim dovoljni za jedan ručak!?
Kako god bilo, preokrenule se obaveze, za stol se posjedalo prije vremena, pogledalo se na sat..pa ova krilca vrela, odmah iz tave, na paprinate salvete, kruha na šnite, sa drvene daske..prstima..
Baš je prijalo!
Ako se odlučite na pripremu, u slast vam bilo!



Nema komentara:

Objavi komentar