Još jedan recept sa minimalnom količinom masnoće i s malo začina.
Fini komad teletine od vrata, na laganoj vatri, skuhala sam s povrćem. Kad se na taj način kuha, juha ostane bistra.
Čim je meso omekšalo u drugu sam posudu stavila sitno isjeckanu blitvu i rižu, pa kuhala, po malo podlijevajući juhom.
Od začina, i u jednom i u drugom, tek malo soli.
Fina teleća juhica u duboki, a komad mesa i zeleni rižoto u plitki tanjur.
Ako se odlučite za ovaj zdravi ručak, u slast vam bilo!
e ovakve stvari ja volim
OdgovoriIzbrišikod mene je skoro svako jelo najpre juhica, pa radim ostalo, i to najčešće od pileta
OdgovoriIzbrišie danas sam pravila blitvu i rižu uz oslić ;))
OdgovoriIzbrišiVrlo lagano i fino. Preporucujem.
IzbrišiMa, ja preporucujem sve svoje..
Pusa!